Tietoa meistä

Alana Kauneus -nimi tulee havaijinkielestä, jossa alana tarkoittaa heräämistä (awakening). Alana Kauneus -hoitola syntyi alan vaihdoksen seurauksena intohimosta kauneutta ja terveyttä kohtaan. Kun yhdistän kosmetologin koulutukseen aikaisemman koulutukseni tiedot solujen toiminnasta ja biotekniikasta, voin tarjota tuloksellista ihonhoitoa asiakkailleni.

Alana Kauneuden hoidot ja hinnaston löydät palvelut-osiosta sekä tuoreimmat tarjoukset löydät Facebook-sivuiltani. Kanta-asiakkaille on oma etu-ohjelma, jossa saat alennuksia tuotteista ja hoidoista. Tule tutustumaan henkilökohtaisesti suunniteltuihin hoitoihin ja rentoutumaan!

Ajan hoitoihin voit varata ajanvaraus-sivultamme tai soittamalla numeroon 045-787 67015. Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita, olen auki myös sopimuksen mukaan.


Muut palvelut

Kauneuden ja terveyden alan maahantuonneille, apteekeille, kouluille ja muille yrityksille. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka voin auttaa.

Taustaa: Olen SKY- ja Cidesco-kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja sekä dosentti ja filosofian tohtori solu- ja molekyylibiologian alalta. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus biotekniikasta ja olen julkaissut 24 englanninkielistä artikkelia erilaisissa tieteellisissä julkaisuissa. Olen kiinnostunut erityisesti kosmetiikan aktiiviaineista, laitteista ja niiden vaikutuksista ihossa. Teen hoitolatyötä omassa hoitolassani ja sopimusyrittäjänä. Lisäksi tarjoan seuraavia palveluita yrityksille ja kouluille.

Englannin käännöstyöt

Tarvitsetko apua tuotekuvausten ja koulutusmateriaalien käännöstöihin? Anna minun auttaa ja hoitaa englannin käännöstyöt puolestasi, niin ehdit keskittyä muihin asioihin. Etuna käännökset kosmetiikan asiantuntemuksella.

Konsultointi

Tarvitsetko apua aktiiviaineiden taustojen selvitykseen, koulutusmateriaalin kasaamiseen tai muuhun tiedonhakuun? Anna minun etsiä tietoja puolestasi ja koostaa esimerkiksi koulutusdioja tai tuotemateriaalia. Minulla on yli 20 vuoden kokemus tiedon etsimisestä mm. englanninkielisistä tieteellisistä julkaisuista ja muista lähteistä.

Koulutukset, luennot

Tarvitsetko koulutuksia tai luentoja työntekijöillesi tai asiakkaillesi? Pidän koulutuksia ja luentoja esimerkiksi ihon tai solujen toiminnasta, ihon vanhenemisesta, aktiiviaineista ja niiden tieteellisesti todistetuista vaikutuksista ihossa tai muista kauneudenhoitoalan aiheista. Nyt myös etäluentomateriaalit saatavilla monista aiheista, kysy lisää!

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?