Muut palvelut

Palveluja kauneuden ja terveyden alan maahantuonneille, apteekeille, kouluille ja muille yrityksille. Tai esimerkiksi luentoja yrityksesi henkilökunnalle tyky-päiviin. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka voin auttaa.

Taustaa: Olen SKY- ja Cidesco-kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja sekä dosentti ja filosofian tohtori solu- ja molekyylibiologian alalta. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus biotekniikasta ja olen julkaissut 24 englanninkielistä artikkelia erilaisissa tieteellisissä julkaisuissa. Olen kiinnostunut erityisesti kosmetiikan aktiiviaineista, laitteista ja niiden vaikutuksista ihossa. Teen hoitolatyötä omassa hoitolassani ja sopimusyrittäjänä. Lisäksi tarjoan seuraavia palveluita yrityksille ja kouluille.

Lisätietoa taustastani ja koulutuksistani Linked In:stä. 

Englannin käännöstyöt

Tarvitsetko apua tuotekuvausten, laitteiden käyttöoppaiden ja koulutusmateriaalien käännöstöihin? Anna minun auttaa ja hoitaa englannin käännöstyöt puolestasi, niin ehdit keskittyä muihin asioihin. Etuna käännökset kosmetiikan asiantuntemuksella.

Konsultointi

Tarvitsetko apua aktiiviaineiden taustojen selvitykseen, koulutusmateriaalin tuottamiseen tai muuhun tiedonhakuun? Anna minun etsiä tietoja puolestasi ja koostaa esimerkiksi koulutusdioja tai tuotemateriaalia. Minulla on yli 20 vuoden kokemus tiedon etsimisestä mm. englanninkielisistä tieteellisistä julkaisuista ja muista lähteistä.

Koulutukset, luennot

Tarvitsetko koulutuksia tai luentoja työntekijöillesi, oppilaille tai asiakkaillesi? Pidän koulutuksia ja luentoja esimerkiksi ihon tai solujen toiminnasta, ihon vanhenemisesta, kosmetiikan aktiiviaineista ja niiden tieteellisesti todistetuista vaikutuksista ihossa tai muista kauneudenhoitoalan aiheista. Nyt myös etäluentomateriaalit saatavilla monista aiheista, kysy lisää!

Haluatko ottaa minuun yhteyttä?